ZADARMO DOPRAVA NAD 135 € - 20% ZĽAVA NA OBJEDNÁVKY NAD 99 € - KÓD: SALE20

Mať otázku? Kontaktuj nás! Využite náš live chat alebo nám pošlite email na [email protected]

ELF BAR JJ5500

ELF BAR s hrdosťou oznamuje novú spoluprácu s Juicy Jane JJ5500 - Zvýšte svoje vapovacie zážitky!

Skúste pohodlie a chuť s elektronickými cigaretami Juicy Jane JJ5500. Zabudnite na komplikácie tradičných e-cigaret a prijmite jednoduchosť Juicy Jane JJ5500, ultimatívneho spoločníka pre nadšencov aj začiatočníkov.

Ponořte sa do širokej škály intenzívnych chutí, starostlivo vytvorených na uspokojenie vášho jazyka a prenesenie vás do sveta vapovacích radostí. Juicy Jane JJ5500 ponúka rôzne chute, vrátane tropickej zvodnosti kiwi, passionfruit a guavy, osviežujúcej mäty a sladkej broskyne.

Zažite mimoriadny vapovací zážitok s Juicy Jane JJ5500, ktorý je navrhnutý tak, aby napodobňoval radosť z fajčenia bez starostí s čistením alebo dobíjaním. Tieto predplnené jednorazové elektrické cigarety sú pripravené na použitie ihneď po vybalení, poskytujúc až 5500 ťahov čistej vapovacej zábavy.

Či už ste skúsený vaper alebo nováčik vo svete e-cigariet, Juicy Jane JJ5500 je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú neprekonateľné pohodlie a príjemné chute. Vyskúšajte lahodný Juicy Grape, kyslú Blue Razz Lemonade alebo tropický útek zo Summer Hawaii.

Prijať inováciu Juicy Jane JJ5500 a vezmite svoju vapovaciu cestu na nové úrovne. Bez potreby ďalších zásob alebo čistenia, Juicy Jane JJ5500 ponúka neprekonateľný vapovací zážitok s rôznymi chuťami na upokojenie vašich preferencií.


11Produkt 111
Filtrovať
Stav produktu